2011. július 28., csütörtök

Rózsaligeti László: Magyar olimpiai lexikon - Jelenlegi ára: 4 340 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Magyar olimpiai lexikon, 1896-2008A könyv listaára: 4990 Ft. Leírás:
Immár több mint száztíz év magyar olimpiai eredményeit, kiemelkedő személyiségeinek biográfiáit találhatjuk meg a szerző átdolgozott és kibővített lexikonában. A mostani kötet az előző kiadáshoz képest (Magyar olimpiai lexikon, 1896-2002 200407160) az athéni és a pekingi olimpiákon született eredményekkel egészült ki. A csaknem hétszáz magyar sportoló életrajzai alfabetikus sorrendben követik egymást. A fekete-fehér fotókkal illusztrált szócikkekből az olimpiai érmesek születési idejére, családjára, tanulmányaira, sportpályafutására, illetve jelenlegi foglalkozására vonatkozó adatok tudhatók meg. A függelékben a magyar érmesek időrendben, olimpiák és sportágak szerinti csoportosításban közölt listájával, valamint a nyári játékok országok szerint összesített éremtáblázataival kiegészített kötet - elsősorban a tájékoztató munkában lehet hasznos. ISBN: 978-963-13-5847-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 340 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:10
. Rózsaligeti László: Magyar olimpiai lexikon - Jelenlegi ára: 4 340 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése